SAUCONY x HELSINKI CITY RUNNING DAY

Saucony on HCRD:n uusi pääyhteistyö- ja nimikkokumppani

Saucony Helsinki City Maraton ja Saucony Helsinki City maratonviesti ovat tulevan kesän kuumimmat juoksutapahtumat! Haluamme Saucony Run Clubin avulla aktivoida juoksijoita jo hyvissä ajoin ennen itse tapahtumapäivää, ja järjestämme talven ja kevään aikana useita yhteistreenejä HCRD:n yhteistyöjuoksukoulut ja muiden toimijoiden kanssa.

Maailman vanhin juoksukenkämerkki nojaa innovaatioon ja aktiiviseen yhteisöön

Tiesitkö, että Saucony on maailman vanhin juoksukenkävalmistaja? 125-vuotinen historiamme on täynnä innovatiivista tuotekehitystä, kovatasoisia urheilusuorituksia ja erilaisten juoksuyhteisöjen aktivoimista. Olemme erittäin iloisia, siitä että saamme olla nyt osa Suomen suurinta juoksutapahtumaa.

Sauconyn mallistosta löytyy jokaiselle jotakin

Tavoitteletko uutta ennätystä maratonilla? Oletko vasta aloitteleva juoksun harrastaja? Ei huolta, meidän valikoimastamme löytyy jokaiselle sopiva juoksukenkä. Sauconyn mallisto sisältää myös kattavan valikoiman polkujuoksuun ja ulkoiluun suunnattuja trail-kenkiä.

Ryhmätreenit tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden kokeilla Sauconyn uusimpia malleja

Tulemme kevään aikana järjestämään useita ryhmätreenejä- ja lenkkejä HCRD:n yhteistyöjuoksukoulujen kanssa. Näissä harjoituksissa sinulla on loistava mahdollisuus kokeilla Sauconyn uusimpia malleja, sillä tuomme mukanamme kattavan valikoiman testikenkiä. Näitä kenkiä voi käyttää koko harjoituksen ajan, joten saat hyvän kuvan kengän istuvuudesta ja ominaisuuksista.

Testikenkiä on rajoitettu määrä, joten jos haluat kokeilla niitä – tule ajoissa paikalle!

VUODEN MIELENKIINTOISIN JUOKSUTAPAHTUMA. ILMOITTTAUDU MUKAAN NYT.

SAUCONY HELSINKI CITY MARATON & SAUCONY HELSINKI CITY -MARATONVIESTI
11. TOUKOKUUTA, 2024

1. ja 2. kuva / Brave Teddy, Jouni Kuru