Kevyempi jalanjälki planeetan hyväksi.

Sauconyn päätehtävänä on voimaannuttaa ihmisiä juoksun avulla – ja jos totta puhutaan – juoksun tulevaisuus on sidottu yhteen planeetamme tulevaisuuden kanssa. Omistaudumme kestävälle kehitykselle ja yritämme jatkuvasti luoda laadukkaita tuotteita – mahdollisimman pienellä ekologisella jalanjäljellä.

Lähtöviiva

Tämä ei ole maraton tai nopea sprintti, vaan kyseessä on elämämme tärkein kilpailu. Olemme keskittyneet tiivisti kolmeen edellämainittuun alueeseen, mutta työmme ei rajoitu vain niihin. Varmistamalla vahvat perusteet, voimme saada aikaan kestävää kehitystä.

Me tiedämme, että muovin käyttö rasittaa ympäristöä.

Monet kengissä käytettävät synteettiset materiaalit, kuten polyesteri ja TPU, lasketaan muoveiksi ja ne maatuvat erittäin huonosti.

Tämän takia yritämme pienentää ekologista jalanjälkeämme vähentämällä muovin käyttöä ja lisäämällä kierrätettyjen, luonnollisten ja eko-ystävällisten materiaalien käyttöä.

Valmiin tuotteen lisäksi myös valmistustavalla on suuri merkitys.

Ylläpitämällä korkeita standardeja tuotteidemme valmistuksessa, voimme lisätä niiden käyttöikää ja tehdä niistä monikäyttöisiä. Käytettyjä tuotteita voi myös lahjoittaa muiden käyttöön.

Jäsenyytemme “Sustainable Apparel Coalition”-liitossa – vaate-, kenkä- ja tekstiiliteollisuuden johtavassa kestävän kehityksen liitossa – helpottaa meitä kohdistamaan energiamme ongelmakohtiin. Yhdessä pystymme kehittämään “kestävää kehitystä” ja yritämme olla mahdollisimman avoimia asian suhteen.

Ensivaikutelmat ovat aina tärkeitä.

Työntekijämme ovat tehneet paljon työtä sen eteen, että tuotteissamme – hintalapusta kenkälaatikkoihin – käytettäisiin yhä enemmän kestävämpiä- ja kierrätettyjä materiaaleja. Haluamme, että tuotteemme ovat sisältä yhtä laadukkaita, kun ne ovat ulkopuoleltakin.

Koska yhteistyösssä on voimaa, liityimme prAnan “Responsible Packaging” – liikkeeseen, jotta voisimme yhdessä nopeuttaa tärkeää työtä kestävämpien tuotepakkausten osalta.

Totuus tuotteidemme takana