Me Sauconylla haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi Saucony Run Clubiin. Juoksuyhteisömme on kasvanut edellisen vuoden aikana ja satsaamme entistäkin enemmän vuoteen 2024. Me olemme valmiina uusiin haasteisiin ja toivomme, että liityt joukkoomme!


On erittäin tärkeää, että löydät sisäisen motivaatiosi ja innostuksesi juoksuharrastusta kohtaan ja me haluamme olla apunasi matkan jokaisessa eri vaiheessa. Harjoitteletko säännöllisesti ja kokeilet rajojasi kilpailuissa? Käytkö lenkeillä, koska juokseminen rentouttaa ja on mukavaa? Oletko aivan harrastuksen alkuvaiheissa ja kaipaat tukea harjoitteluun? Saucony Run Club on suunnattu kaikille juoksijoille, tasosta tai iästä huolimatta. Tavoitteenamme on kehittää juoksijoita riippumatta siitä, missä he asuvat tai millä tasolla he juoksevat. Tarjoamme vuoden kestävän harjoitusohjelman ja kuten ennenkin, kokonaan ilmaiseksi!

Moi! Olen Ville Lampinen ja juoksen itse keskimatkoja – tarkemmin sanottuna 400 ja 800 metriä. Olen harrastanut yleisurheilua pienestä pojasta asti ja olen päässyt edustamaan maajoukkuettamme useamman kerran. Olen itse juossut Sauconyn kengillä jo neljän vuoden ajan ja olen innoissani mukana Run Club -projektissa!

Harjoitusohjelman on luonut uusi päävalmentajamme John Klingstedt. John on eliittijuoksija ja osa Sauconyn pohjoismaista juoksutallia. Hän juontaa myös yhtä Ruotsin suosituimmista juoksuun suunnatuista podcasteista (“Spring Snyggt”). John varmistaa, että saat mahdollisimman paljon irti harjoittelustasi!

Saadaksesi harjoitusohjelman, sinun pitää vain kirjautua alla olevan linkin kautta. Rekisteröityessäsi saat salasanan, joka lähetetään käyttämääsi sähköpostiosoitteeseen. Käyttämällä viestin mukana tullutta salasanaa, pääset kirjautumaan jäsensivuille.

Juoksukoulussa on kolme eri ryhmää, joiden harjoitusohjelma noudattaa pitkälti samaa kaavaa. Suurin ero on siinä, kuinka paljon aikaa haluat viettää harjoittelun parissa. Jos tavoitteesi ovat korkealla ja sinulla on hyvin aikaa harjoitteluun, ryhmä 3 (5-6 harjoitusta viikossa) on oikea valinta sinulle. Jos elämän muut kiireet vievät aikaa harjoittelulta, ryhmä 2 (4-5 harjoitusta) voi sopia sinulle paremmin. Sinun valintasi!

Seuraa myös @sauconysuomi -tilejä Instagramissa ja Facebookissa. Somessa jaamme juoksuvinkkejä ja inspiroimem toisiamme. Päivitämme sosiaalisen median kanavien kautta myös tärkeää ja hyödyllistä tietoa Saucony Run Clubista ja sen harjoituksista.

Liity myös Stravan juoksuryhmään (Saucony Suomi) ja seuraa oman harjoittelun lisäksi myös kavereiden ja muiden ryhmäläisten harjoittelua.