Me Sauconylla haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi Saucony Run Clubiin. Otamme uusia askeleita juoksuyhteisössä ja satsaamme entistäkin enemmän vuoteen 2021. Me olemme valmiita uusiin haasteihin ja toivomme, että liityt joukkoomme!

Edellinen vuosi on ollut haastava meille kaikille. Nyt jos koskaan onkin erittäin tärkeää, että löydät sisäisen motivaatiosi ja innostuksesi juoksuharrastusta kohtaan ja me haluamme olla apunasi matkan jokaisessa eri vaiheessa. Harjoitteletko säännöllisesti ja kokeilet rajojasi kilpailuissa? Hienoa! Käytkö lenkeillä, koska juokseminen rentouttaa ja on mukava liikuntamuoto? Upeaa! Saucony Run Club on suunnattu kaikille juoksijoille, tasosta tai iästä huolimatta. Tavoitteenamme on kehittää juoksijoita riippumatta siitä, missä he asuvat tai millä tasolla he juoksevat. Tarjoamme vuoden kestävän harjoitusohjelman ja kuten aina ennenkin, kokonaan ilmaiseksi!

Moi! Olen Ville Lampinen ja juoksen itse keskimatkoja – tarkemmin sanottuna 400m ja 800m. Olen harrastanut yleisurheilua pienestä pojasta asti ja olen päässyt edustamaan maajoukkuettamme useamman kerran. Olen itse juossut Sauconyn kengillä jo kahden vuoden ajan ja olen innoissani mukana Run Club -projektissa!

Tämän vuoden harjoitusohjelman on luonut uusi päävalmentajamme John Klingstedt. John on eliittijuoksija ja osa Sauconyn pohjoismaista juoksutallia. Hän juontaa myös yhtä Ruotsin suosituimmista juoksuun suunnatuista podcasteista “Spring Snyggt” -podcastia. John varmistaa, että saat mahdollisimman paljon irti harjoittelustasi.

Saadaksesi harjoitusohjelman, sinun pitää vain kirjautua alla olevan linkin kautta. Rekisteröityessäsi saat koodin joka lähetetään käyttämääsi sähköpostiosoitteeseen. Käyttämällä viestin mukana tullutta koodia, pääset kirjautumaan jäsensivulle.

Juoksukoulussa on kolme eri ryhmää, joiden harjoitusohjelma noudattaa pitkälti samaa kaavaa. Suurin ero on siinä, kuinka paljon aikaa haluat viettää harjoittelun parissa. Jos tavoitteesi ovat korkealla ja sinulla on hyvin aikaa harjoitteluun, ryhmä 3 (5-6 harjoitusta viikossa) on oikea valinta sinulle. Jos elämän muut kiireet vievät aikaa harjoittelulta, ryhmä 2 (4-5 harjoitusta) voi sopia sinulle paremmin. Sinun valintasi!

Sauconyn ja Juoksijalehden yhteistreenejä on tarjolla Helsingissä ja Turussa. Katso tarkemmat harjoitusajat ja -paikat Juoksuringin verkkosivuilta

Suosittelemme myös, että seuraat @sauconysuomi -tilejä Instagramissa ja Facebookissa. Sosiaalisessa mediassa voimme jakaa juoksuvinkkejä ja inspiroida toisiamme. Päivitämme sosiaalisen median kanavien kautta myös tärkeää ja hyödyllistä tietoa Saucony Run Clubista ja sen harjoituksista.

Älä myöskään unohda ladata treenikuviasi Instagramiin! Tägää meidät (@sauconysuomi ja #sauconyrunclub), jotta voimme jakaa treenivinkkisi ja onnistumisesi myös muille.