ENDORPHIN PRO 4

Kun astut Endorphin Pro 4 -jalkineeseen, se on kuin leikkisä taistelu painovoimaa vastaan. Tämä kenkä on luotu erityisesti kilpailupäivää varten, ja se on ehdoton valttikorttisi uuden henkilökohtaisen ennätyksesi tavoittelussa. Olipa kyseessä sitten 5 kilometrin kisa tai haastava maraton, Pro 4 on uskollinen kumppanisi kisapäivän haasteisiin.

Päivitetty välipohja

SPEEDROLL-teknologia ja tehokas hiilikuitulevy antavat sinulle suuren määrän liike-energiaa, ja nyt voit odottaa Pro:lta myös entistäkin pehmeämpää juoksutuntumaa. Välipohja on nyt yhdistetty yläpohjan PWRRUN HG -vaahtoon, jossa on 95 prosenttinen energianpalautus. Sen alla on hiililevy, ja pohjassa on kevyt PWRRUN PB -vaahtomuovi.

Kisapäivän valttikortti

Päivitetty kilpailupäivään suunniteltu kengän yläosa nitoutuu silkkisen pehmeästi kantapään ja nilkan ympärille. Yhdistettynä etujalkaterän hengittävään verkkoon ja uuteen neulottuun, rakenteelliseen pohjavuoreen, Pro:ssa on vain välttämättömät asiat, jotta voit suorittaa parhaasi.

Kaikki on kiinni yksityiskohdista

Ulkopohjan uusi rakenne parantaa pitoa erityisesti märällä alustalla. Pienet geometriset yksityiskohdat XT-900-kumipohjallisessa ulkopohjassa mahdollistavat pidon lisäämisen painoa lisäämättä.

Miksi valita juuri Endorphin Pro 4?

Kolme syytä, miksi tulet rakastamaan Pro 4 -kenkää:

– Se sisältää sekä supervaahtomuovia (PWRRUN HG), että joustavaa huippuvaahtomuovia (PWRRUN PB). Keskellä oleva jäykkä hiililevy sitoo kaiken tyylikkäästi yhteen.

– Erittäin ohut ja hengittävä päällinen, jossa on uusi joustava, kudottu pehmuste, antaa ylellisen istuvuuden ja ylivertaisen mukavuuden.

– Uusi paranneltu ulkopohja, jossa on ruudukkokuvioitu rakenne, tarjoaa loistavan pidon myös märällä alustalla – toisin kuin mikään muu kilpakenkä.