Endorphin Speed 4

Jos juokseminen ei vielä ole lempipuuhaasi, uusi Endorphin Speed 4 kaiken muuttaa voi. Speed suunniteltiin tempo- ja kilpailukengäksi, mutta se on sittemmin osoittautunut hyvin monipuoliseksi. Se sopii erinomaisesti myös pitkiin, maltillisiin treeneihin sekä vauhdikkaisiin pyristyksiin. Nailonlevyn, SPEEDROLL-teknologian ja PWRRUN PB -vaahtomuovin ansiosta voit odottaa täydellistä tasapainoa tuen, palautuvan energian ja iskunvaimennuksen välillä.

SPEEDROLL

Hämmästyttävän pehmeän PWRRUN PB -vaahtomuovin sisään on integroitu kehittynyt nailonlevy, joka on SPEEDROLL-teknologiamme ydin. Speed 4 ei ole pelkkä juoksukenkä, vaan henkilökohtainen treenikaverisi, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän mukavuutta pitkän matkan juoksuihin, mutta samalla myös reaktiivisuutta sprintteihin ja intervalliharjoituksiin.

Pysy lujana

Ulkopohjan uusi rakenne parantaa pitoa erityisesti märällä alustalla. Pienet geometriset yksityiskohdat XT-900-kumipohjallisessa ulkopohjassa mahdollistavat pidon lisäämisen, lisäämättä kuitenkaan kengän painoa.

Kevyttä mukavuutta

Tutustu uuteen innovatiiviseen integroituun sukkapohjaan, joka on muuttanut kengän ylemmän osan todelliseksi hengittävyyden, mukavuuden ja joustavuuden mestariteokseksi. Kun olet kokeillut sitä, et voi enää kuvitella juoksukenkää ilman sitä.

Miksi valita juuri Endorphin Speed 4?

Kolme syytä, miksi rakastat Speed 4:ää:

– Päivitetyssä nailonlevyssä on kiinteämpi keskiosa, joka säilyttää joustavuuden, mutta tarjoaa entistä enemmän voimaa. Jäykkä nailonlevy on painettu elastiseen PWRRUN PB -vaahtomuoviin.

– Entistä enemmän mukavuutta ja kestävyyttä päällisen uudella, vyöhykkeellisellä suunnitellulla, verkolla. Täydellinen tasapaino hengittävyyden ja kestävyyden välillä

– Uusi parannettu ulkopohja verkkokuvioidulla rakenteella tarjoaa muihin tempokenkien verrattuna parhaan mahdollisen pidon erilaisilla alustoilla.