Nyt vaikeat olosuhteet tuntuvat helpoilta.

Suosituimmat mallimme tarjoavat nyt myös lämpöä ja suojaa syksyn vaativiin harjoitusolosuhteisiin. Älä kuluta enää aikaasi katsellen säätiedotuksia, vaan harjoittele normaalisti siitä huolimatta.

ENDORPHIN SPEED 2

Monipuolinen kenkä juoksijalle, joka etsii erittäin nopeita, kevyitä ja hyvin pehmustettuja tempokenkiä harjoitteluun ja kilpailuun, syys- ja talviolosuhteisiin. Runner’s World palkitsi Endorphin Speedin “Editors ‘Choice” -palkinnolla (toimittajien paras kenkävalinta), ja tänä talvena versio on saanut myös useita mukavia parannuksia, kuten entistä parempi istuvuus, parempi pito ja korkeampi vedenkestävyys.

RIDE 14

Sopii juoksijalle, joka etsii syksyyn ja talveen mukautettuja juoksukenkiä, joissa on täydellinen yhdistelmä mukavuutta, keveyttä ja herkkää iskunvaimennusta. Mallin uusimman version päivityksiin kuuluvat muun muassa pienempi paino, lisääntynyt ilmanvaihto, ja siistimpi muotoilu nopeamman ja dynaamisemman tunteen saavuttamiseksi. RUNSHIELD-päällinen koostuu kestävästä, vedenpitävästä ja hyvin tuulettavasta ripstop-verkosta. Pehmeän COLDTRAC-kumin ulkopohjan ansiosta pito on mukautettu kylmiin, liukkaisiin syys- ja talviolosuhteisiin.